De Saraceense Samenzwering 2019

Audiobook

Uit de kerncentrales van Iran zijn splijtstofstaven ontvreemd. Israƫl en de Verenigde Staten voelen zich hierdoor ernstig bedreigd. Zozeer zelfs dat de Israƫlische regering overweegt de Iraanse kerncentrales te bombarderen.

Geheim agent Jim Matteos wordt belast met het onderzoek naar de verdwenen splijtstofstaven. In Iran ontmoet hij Soraya, een vrouw die beweert over belangrijke informatie te beschikken. De splijtstofstaven zouden in het bezit zijn van een onbekende groepering. Op het moment dat ze overeenstemming bereiken over de voorwaarden waaronder Soraya haar informatie prijsgeeft, vindt er een verschrikkelijke aanslag plaats.

Meerdere aanslagen volgen. Niemand eist de verantwoordelijkheid voor de terreurdaden op en vreemd genoeg zijn bij geen van de aanslagen splijtstofstaven ingezet. Het enige aanknopingspunt voor de CIA zijn de mysterieuze codes die steeds door de daders op de plaats van de aanslagen worden achtergelaten. De boodschappers van het kwaad werken toe naar een laatste, ultieme aanslag.

Ook te beluisteren via Storytel:

https://www.storytel.com/nl/nl/books/912882-De-Saraceense-samenzwering

Client: LuisterEffect

Bekijk het project